Processpecialist Sensus-methode en risicomanagementspecialist Naris maakten vorig jaar bekend de handen ineen te slaan. De twee bedrijven bieden samen één totaaloplossing voor proces- en risicomanagement waarmee corporaties meer grip en inzicht hebben op de risico’s en beheersmaatregelen binnen hun organisatie.

Tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag op 12 april geven Hans Bloemen van Sensus-methode en Alexander van Dijk van Naris in samenwerking met Stichting Havensteder, een presentatie over risicomanagement in de dagelijkse praktijk bij woningcorporaties. Hier laten zij zien hoe NARIS GRC® en Sensus BPM Software aan elkaar kunnen worden gekoppeld en welke voordelen dit voor uw corporatie heeft!

Wij nodigen onze klanten en relaties graag uit deel te nemen aan deze kennissessie!

Hoe zet je risico- en procesmanagement efficiënt neer?
En hoe buig je risico’s om naar kansen in de dagelijkse praktijk?

 

Kennissessie: Van risico’s naar kansen in de dagelijkse praktijk bij Havensteder

12 april om 11.00 uur, Expo Houten

Het koppelen van risico’s aan processen stelt het management in staat de relatie te leggen met de praktijk. Dit is immers voor velen een ver van hun bed show. Maar zonder dat u het door heeft, is iederéén dagelijks met risico’s bezig. In deze kennissessie laten Sensus-methode en Naris samen met Perry van Zetten, Controller bij Stichting Havensteder, zien hoe u risico’s beheerst in uw operationele processen en welk belang dit heeft voor de controller, management en medewerkers.

 

Komt u ook?

Meld u aan voor de kennissessie! Selecteer de Sensus-methode kennissessie om 11.00 uur. Deelname is gratis indien u in loondienst werkzaam bent bij een woningcorporatie.

Meld u aan!

Ontdek zelf de voordelen!

Meld u aan voor de proefversie van onze BPM oplossing. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, kunt u direct gratis 30 dagen lang processen ontwerpen met de Sensus BPM Designer.