In samenwerking met Sensus process management

Stad Turnhout

Stad Turnhout is al jaren enthousiast over het procesmanagement project met Sensus process management. β€œWat bij de Sensus-methode aansprak was de eenvoud ervan. Veel proces beschrijvingsoefeningen leiden snel tot oeverloze discussies en stranden uiteindelijk in details. Sensus process management brengt met behulp van gespecialiseerde interviewtechnieken en acht iconen alle processen op begrijpelijke en concrete manier in beeld. Door deze benadering kunnen we iedereen binnen de organisatie – van de top tot op de werkvloer – betrekken bij het in kaart brengen van processen en ze vervolgens verbeteren.” Deze Vlaamse gemeenteprocessen heeft Stad Turnhout vastgelegd met de Sensus BPM Online applicatie van Sensus process management. In het Stad Turnhout proces worden de volgende hoofdprocessen beschreven:

  • Managementprocessen
  • Beleidsuitvoerende processen
  • Ondersteunende processen
  • Meten en verbeteren

Deze hoofdprocessen hebben meerdere subprocessen, waardoor dit uitgebreide voorbeeldproces waardevol is voor gemeenten. Het is mogelijk om het proces onderaan deze pagina te bewerken of te bekijken. Op deze manier kan je zien hoe de Gemeente Turnhout haar processen heeft ingericht.

Bekijk het Stad Turnhout proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Stad Turnhout proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Stad Turnhout proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Stad Turnhout proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?