In samenwerking met Havensteder

Prestatieafspraken woningcorporatie

Woningcorporatie Havensteder heeft het proces prestatieafspraken beschikbaar gesteld voor alle woningcorporaties. Bij het opstellen van prestatieafspraken is het belangrijk hoe de communicatie tussen de woningcorporatie, de gemeente en de huurdersorganisaties verloopt. Niet alleen het maken van de prestatieafspraken is gemoduleerd in Sensus BPM Online, ook het monitoren hiervan.

De belangrijkste reden voor het maken van prestatieafspraken is dat samenwerking nodig is om volkshuisvesting doelen te bereiken. Er worden meerjarige afspraken gemaakt waarbij lokale partijen de ruimte krijgen om input te geven. Het door Havensteder beschreven proces geeft duidelijk aan welke betrokken organisatie actie onderneemt op de verschillende momenten in het proces. Bij iedere actie is duidelijk aangegeven wat de actie inhoudt, wat er van de organisatie verwacht wordt. Doordat de prestatieafspraken met lokale partijen verplicht zijn, is het belangrijk om dit proces duidelijk in kaart te brengen. Zo is er de garantie dat er altijd een gesprek plaats vindt tussen de partijen.

Naast het beschrijven van de prestatieafspraken is het tevens belangrijk om deze afspraken te monitoren. Dit proces is ook beschreven. Tijdens het monitoren van de prestatieafspraken gaat het erom dat de huidige afspraken nageleefd worden door de partijen die de afspraken hebben gemaakt.

Bekijk het Prestatieafspraken woningcorporatie proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Prestatieafspraken woningcorporatie proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Prestatieafspraken woningcorporatie proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Prestatieafspraken woningcorporatie proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Havensteder

Havensteder is  een woningcorporatie in de kern van de stadsregio Rotterdam. We werken met ongeveer 400 mensen aan het verhuren, beheren en onderhouden van ruim 45.000 woningen. Onze naam staat voor de verbinding tussen het symbool van onze stadsregio – de haven – en de mensen die er wonen – de stedelingen. Havensteder is een nieuw woord, dat zich onderscheidt van andere corporaties. Daarmee claimen we ons als merk. Als onderschrift gebruiken we sterk in wonen. Hiermee maken we duidelijk wat we doen. Havensteder verbindt. Het beeldmerk bestaat uit twee H’s die door transparantie verbonden zijn met elkaar. Daardoor ontstaat een ‘nieuwe kleur’: Het samenwerken met andere partijen om tot iets nieuws te komen.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?