Post processen

In samenwerking met Aareon. 

 

 

 

 

Post processen

In samenwerking met Aareon 

Organisaties worden dagelijks geconfronteerd met een constante stroom van al dan niet digitale informatie, zoals post processen. Het is de motor van veel van bedrijfsprocessen. Hoe beter we deze informatie onder controle hebben, hoe efficiënter bedrijfsprocessen verlopen. Hoe beter informatie gestructureerd is, hoe beter kan worden voldaan aan wettelijke normen of interne bedrijfskaders. Hoe beter we informatie toegankelijk maken, hoe makkelijker we vragen uit de organisatie kunnen beantwoorden.

Voor organisaties is het niet eenvoudig om de juiste weg te vinden in de uitgestrekte en doorlopend veranderende wereld van de digitalisering. Daarom helpt Shareworkx van Aareon u bij het kiezen van de juiste digitale strategie. Voor meer info,  bezoek de website: https://www.aareon.nl/

Het Postafhandelingsproces

Het proces dat u wordt aangeboden betreft de Postafhandelingsprocessen. Hierin vindt u de volgende deelprocessen.

  • Verwerking inkomende post
  • Uitgaande documenten
  • Interne Post

Direct aan de slag met deze voorbeeldprocessen? Via onderstaande link kunt u ze direct bewerken in Sensus BPM Designer.

 

 

 

Over Aareon

Mobiele oplossingen, virtual assistants, klantenportalen en apps, consultancy op afstand, drones voor het handhaven van veiligheidsmaatregelen, gebouwinformatiemodellen, design thinking en nog veel meer.

Aareon’s focus is om deze technologieën en innovaties voordelig en integreerbaar te maken voor onze klanten. Al onze oplossingen zijn ingebed in de Aareon Smart World, een digitaal ecosysteem met onze eigen landspecifieke ERP-systemen als kern. Het stelt onze klanten in staat om in contact te komen en gegevens uit te wisselen met hun huurders en huiseigenaren, met zakenpartners, maar ook met gebouwen en technische apparaten. Alle systemen en gegevens worden aangeboden vanuit de exclusieve Aareon Cloud in ons datacenter in Mainz, Duitsland.

Aareon is een gevestigde speler in de vastgoedmarkt en bestaat al meer dan 60 jaar. Niet alleen kennen we onze markt van haver tot gort, ons bedrijf heeft ook een zeer brede basis en heeft ongeveer 1.600 mensen in dienst op 37 locaties in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Scandinavië en Oostenrijk.

Als toonaangevende leverancier van oplossingen en adviesdiensten voor de Europese vastgoedsector en haar partners in dit digitale tijdperk, zet Aareon zich in voor baanbrekende nieuwe mogelijkheden en het bepalen van de standaard voor de gehele branche

https://www.aareon.nl/