In samenwerking met Aareon

Post proces

Organisaties worden elke dag geconfronteerd met een constante stroom van informatie. Dit kan gaat vaak om digitale informatie. Er wordt nog steeds informatie verstrekt wat in de brievenbus terecht komt. Hierdoor blijft het post proces de motor van veel bedrijfsprocessen. Hoe beter deze informatie onder controle blijft, hoe efficiënter het bedrijfsproces verloopt.

Het is belangrijk dat informatie van het post proces gestructureerd is. Hierdoor zorgt uw bedrijf ervoor dat er voldaan wordt aan de wettelijke normen of interne bedrijfskaders. Daarbij is het belangrijk om de informatie toegankelijk te maken. Op deze manier kunnen er vragen uit de organisatie op een makkelijke manier beantwoord worden. Voor bedrijven is het niet eenvoudig om de juiste weg te vinden in de uitgestrekte en doorlopend veranderende wereld van de digitalisering. Daarom helpt Shareworkx van Aareon u bij het kiezen van de juiste strategie bij een post proces of andere digitale processen.

Het post proces dat u wordt aangeboden bevat de volgende deelprocessen:

  • Verwerking inkomende post
  • Uitgaande documenten
  • Interne post

Bekijk het Post proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Post proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Post proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Post proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Aareon

Aareon is een gevestigde speler in de vastgoedmarkt en bestaat al meer dan 60 jaar. De Aareon Groep heeft meer dan 8.000 klanten in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Oostenrijk en Scandinavië, die in totaal ongeveer 14 miljoen eenheden beheren.

Aareon’s focus is om deze technologieën en innovaties voordelig en integreerbaar te maken voor onze klanten. Al onze oplossingen zijn ingebed in de Aareon Smart World, een digitaal ecosysteem met onze eigen landspecifieke ERP-systemen als kern. Het stelt onze klanten in staat om in contact te komen en gegevens uit te wisselen met hun huurders en huiseigenaren, met zakenpartners, maar ook met gebouwen en technische apparaten. Alle systemen en gegevens worden aangeboden vanuit de exclusieve Aareon Cloud in ons datacenter in Mainz, Duitsland.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?