In samenwerking met Unigarant

Overeenkomst afsluiten

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB (Algemeene Nederlandsche Wielrijders Bond). Dit bedrijf heeft voor u het proces “overeenkomst afsluiten” gepubliceerd in samenwerking met Sensus process management.

Unigarant is specialist in particuliere schadeverzekering voor zowel mobiliteit, reizen en vrije tijdsbesteding. Unigarant werkt het hele jaar door om ervoor te zorgen dat de klanten en hun eigendommen met een uitstekende hulpverlening worden voorzien. Daarbij is er een zo scherp mogelijke premie gehanteerd. Unigarant is niet zomaar een verzekeraar, maar één die u echt verder helpt indien er een probleem opdoet. Met de praktische oplossingen kan je altijd zo snel mogelijk weer door.

De verzekeringen van Unigarant zijn te koop in het intermediaire kanaal via assurantietussenpersonen, retailers en reisbureaus. In het tweewielkanaal is Unigarant marktleider en worden de fiets- en bromfietsverzekeringen verkocht onder het ANWB merk. Daarnaast richt ANWB verzekeringen op de directe verkoop. Het afsluiten van een overeenkomst tussen twee of meer partijen gebeurt meestal op hoog bestuurlijk niveau. Daarom is het van belang dat de overeenkomst duidelijk wordt vastgelegd. De overeenkomst wordt meerdere malen gecontroleerd door de betrokken partijen voordat er een akkoord wordt gegeven.

Het proces dat is uitgewerkt voor u:

  • Volgen en bewaken van het afsluiten van een contract.

Bekijk het Overeenkomst afsluiten proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Overeenkomst afsluiten proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Overeenkomst afsluiten proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Overeenkomst afsluiten proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Unigarant

Wij zijn dé verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Omdat wij nauw samenwerken met de ANWB, vindt u de ANWB service ook terug in onze verzekeringen. Want u de beste hulp geven, vinden wij erg belangrijk. Wij willen meer zijn dan een verzekeraar. Wij willen de beste hulpverlener zijn bij pech en schade. Daar doen wij al sinds 1971 ons best voor! U bent dus niet alleen goed verzekerd, maar u kunt ook rekenen op onze hulp. Onze missie is dan ook: u de beste hulp geven. En dat maakt ons uniek!

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?