Aangeboden door Sensus process management

MORA MBO

Bezuinigingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen zetten de bedrijfsvoering van MBO onderwijsinstellingen meer en meer onder druk. Deze onderwijsinstellingen worden continu geconfronteerd met veranderingen. Creativiteit, efficiƫntie en inzet van gerichte expertise is nodig om op korte en lange termijn om te kunnen gaan met deze veranderingen. De MORA referentie-architectuur is uitermate geschikt om deze veranderingen te managen.

MORA is de referentie-architectuur voor MBO-scholen. Deze architectuur geeft inzicht in processen, applicaties en informatieobjecten en hun onderlinge relaties. Door gebruik te maken van MORA creƫer je deze voordelen:

  • Waarde toevoegen voor de student
  • Flexibiliteit door heldere afspraken
  • Goede besluitvorming door expliciete eigenaarschap
  • Sterk staan tegen leveranciers en het Openbaar ministerie van Onderwijs
  • Cultuur en Wetenschap
  • Adequaat kunnen reageren op veranderingen
  • Sluitende informatievoorziening
  • Voldoen aan wet- en regelgeving

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement en heeft ervaring met zowel grote als kleine onderwijsinstellingen. Met deze kennis hebben wij een uitgebreid Mora onderwijs referentieproject opgesteld.

Sensus process management biedt voor alle scholen en universiteiten direct inzicht in alle gepubliceerde processen voor onderwijsinstellingen. Deze processen zijn direct toe te passen in de praktijk, zodat de organisatie verbetert.

Bekijk het MORA MBO proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het MORA MBO proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het MORA MBO proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het MORA MBO proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?