Klachtenproces: Afhandelen klacht dienstverlening bij woningcorporaties

In samenwerking met Oost West Wonen. 

 

 

 

 

Klachtenproces voor woningcorporaties

In samenwerking met Oost West Wonen

Het klachtenproces is gemaakt door Oost West Wonen voor het correct afhandelen van een klacht over de dienstverlening van een corporatie. Dit kan zijn naar tevredenheid van de klant/huurder of de huurder gaat naar de klachtencommissie.
Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij woningcorporaties en veel ervaring opgedaan bij meer dan 80 woningcorporaties in Nederland. Met deze kennis en ervaring hebben wij in samenwerking met Oost West Wonen het klachtenproces uitgewerkt deze willen wij graag delen met andere corporaties die extra input zoeken en willen starten met het op orde brengen van hun processen.

Lees op de corporatie processen website meer over de totstandkoming van dit klachtenproces in een interview met Jovanka Olie, kwaliteitsadviseur bij Oost West Wonen,

Direct aan de slag met andere voorbeeldprocessen? Via onderstaande link kunt u ze direct bewerken in Sensus BPM Online.

U kunt direct aan de slag met dit proces, klik op bovenstaande knop en het proces wordt direct geopend in Sensus BPM Online. Nog geen Sensus BPM Online? Geen probleem, registreer een Trial versie en maak 30 dagen gebruik van alle functionaliteiten…

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Oost West Wonen

Oost West Wonen is dé sociale verhuurder op Goeree-Overflakkee. Primair zijn wij er voor mensen die om welke reden dan ook niet in hun eigen huisvesting kunnen voorzien.
Oost West Wonen beschikt over ca 6.500 verhuureenheden verspreid over alle woonkernen van de gemeente Goeree-Overflakkee.