In samenwerking met Oost West Wonen

Klachtenprocedure

De klachtenprocedure is gemaakt door Oost West Wonen voor het correct afhandelen van een klacht over de dienstverlening van een corporatie. De mogelijkheden hierbij zijn zeer divers. Dit kan bijvoorbeeld gaan over tevredenheid van de klant/huurder of een andere mogelijkheid is dat de huurder naar de klachtencommissie gaat.

Sensus process management heeft gespecialiseerde kennis op het gebied van procesmanagement bij woningcorporaties. Dit komt doordat er veel ervaring is opgedaan bij meer dan 80 woningcorporaties in Nederland. Met deze ervaring en kennis die de afgelopen jaren is opgedaan bij deze woningcorporaties is er in samenwerking met Oost West Wonen een klachtenprocedure uitgewerkt. Deze klachtenprocedure deelt Sensus process management en Oost West Wonen graag met andere corporaties. Hierbij willen wij andere corporaties die op zoek zijn naar input, helpen met het op orde brengen van alle processen.

Bekijk het Klachtenprocedure proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Klachtenprocedure proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Klachtenprocedure proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Klachtenprocedure proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Oost West Wonen

Oost West Wonen is de sociale verhuurder op Goeree-Overflakkee. Primair is Oost West Wonen er voor mensen die om welke reden dan ook niet in hun eigen huisvesting kunnen voorzien. Oost West Wonen beschikt over circa 6.500 verhuureenheden verspreid over alle woonkernen van de gemeente Goeree-Overflakkee.  Het toekomstbeeld van Oost West Wonen is dat iedereen een huis kan vinden op Goeree-Overflakkee. Wij doen dat primair door het aanbieden van passende huisvesting aan mensen die daar zelf niet in kunnen voorzien.Oost West Wonen biedt mensen die op ons zijn aangewezen een betaalbare, goed onderhouden en duurzame woning aan in een leefbare woonomgeving. We streven daarbij naar een hoge kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten en zetten in op een nauwe samenwerking met onze stakeholders.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?