Gemaakt door Sensus process management

Interne audit

Proces- en kwaliteitsmanagers hebben meerdere werkzaamheden naast het vastleggen van processen binnen een bedrijf. De managers zijn ook verantwoordelijk voor borging van de kwaliteit binnen het bedrijf. Belangrijk is om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de beheersmaatregelen die op de verschillende bedrijfsprocessen zijn toegepast. Interne audit processen zijn hierbij een goed hulpmiddel.

Wij bieden deze processen aan, waarmee u handvatten heeft voor het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van de interne audits. Het doel van een interne audit is om een uniforme werkwijze te hebben binnen uw organisatie. Er wordt hierbij gekeken naar de verbeter mogelijkheden van deze werkwijze.

 

Interne audit met Sensus process management

De weg naar een optimaal functionerende organisatie, waar risico’s in beeld zijn en beheerst worden, kunt u afleggen door middel van implementeren van de audit. Een interne audit informeert uw medewerkers en (proces)managers over de uitvoering ten opzichte van de inrichting van het proces. De auditrapportage zet aan tot het verder uitbouwen en verbreden wat er goed gaat binnen een bedrijf en dit zorgt ervoor dat ingeslepen fouten worden aangepakt. Op deze manier blijf je als organisatie kritisch kijken naar het functioneren, door middel van de interne audit. Het is belangrijk om de audit ieder jaar te herhalen zodat de organisatie kritisch naar zichzelf blijft kijken.

Bekijk het Interne audit proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Interne audit proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Interne audit proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Interne audit proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?