Interne audit processen

Aangeboden door Sensus. 

 

 

 

 

Interne audit processen

Aangeboden door Sensus process management

Proces- en kwaliteitsmanagers zijn niet alleen bezig met het vastleggen van processen, maar ook met het borgen van de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Belangrijk is hierbij dat men inzicht krijgt in de kwaliteit van de beheersmaatregelen die op de verschillende bedrijfsprocessen zijn toegepast. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van internal auditing. Wij bieden u deze uitgewerkte interne audit processen aan, waarmee u handvatten heeft voor het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van interne audits.

 

Interne audits met Sensus process management

De weg naar een optimaal functionerende organisatie, waar risico’s in beeld zijn en beheerst worden, kunt u afleggen door middel van het implementeren van interne (proces-) auditing. Sensus-consultants begeleiden en coördineren deze implementatie en kunnen u helpen met het voorbereiden en uitvoeren van de interne audits.

Een audit informeert uw medewerkers en (proces)managers over de uitvoering t.o.v. de inrichting van het proces. De auditrapportage zet aan tot het verder uitbouwen en verbreden van wat goed werkt en het aanpakken van ingesleten fouten.

Direct aan de slag met deze voorbeeldprocessen? Via onderstaande link kunt u ze direct bewerken in Sensus BPM Designer.