In samenwerking met Trevian

Inkoopproces woningcorporatie

Dankzij het inkoopproces gemaakt in Sensus BPM Online bieden wij woningcorporaties de mogelijkheid om effectiever de juiste leveranciers te selecteren met het unieke Trevian Inkoop Framework. Hierdoor wordt het inkoopproces verbeterd, zodat de dienstverlening ook daadwerkelijk bijdraagt aan de doelstellingen van een woningcorporatie.

Het inkoopbeleid is vastgesteld door middel van processen. Als er een inkoopcontract afgesloten wordt zal de woningcorporatie zich vast moeten houden aan dit inkoopproces. Hierdoor werken veel corporaties goed samen met de externe partner en benutten ze de krachten op de juiste manier. Met de middelen die door systematisch werken vrijkomen kan de woningcorporatie meer investeren, huurverhoging beperken en de kwaliteit van woningen direct of indirect verbeteren.

Trevian Inkoop Framework

Door het werken met het Inkoop Framework bent u als woningcorporatie voorbereid op de mogelijke aanbestedingsplicht. Het framework is uit te breiden met het Europees Aanbestedingsproces. Ook kan het Trevian Inkoop Framework uitstekend ingevoegd worden in het Sensus woningcorporatie procesmodel onder inkoop producten en diensten.

Voordelen van de Inkoopprocessen voor woningcorporaties:

  • Duidelijke beschrijvingen van de inkoopprocessen
  • Meer dan 80 formats en templates
  • Snel te implementeren
  • Goede basis voor Europees Aanbesteden
  • Betere beheersing van risico’s
  • Online beschikbaar in Sensus BPM Online

Bekijk het Inkoopproces woningcorporaties

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Inkoopproces woningcorporaties in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Inkoopproces woningcorporaties

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Inkoopproces woningcorporaties. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Trevian

Trevian is dé expert in het verbeteren van organisatieresultaat vanuit de (inkoop)organisatie en opdrachtgeverschap. Trevian is al ruim 10 jaar actief in de (semi) publieke sector in het algemeen en de lokale overheid, zorg- en woningcorporatiesector in het bijzonder. Wij kennen deze sectoren qua mensen, cultuur, trends, leveranciersmarkt en kostenstructuur als geen ander. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij het efficiënt en slagvaardig inrichten van de organisatie en het ontwikkelen van competenties op het gebied van professioneel opdrachtgeverschap. Samen met onze klant werkt Trevian aan het ontwikkelen en implementeren van concrete oplossingen, ingebed in de bedrijfsvoering, om te komen tot een blijvend resultaat.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?