Gemaakt door Sensus process management

HRM Processen

Veel organisaties worstelen met personeelsvraagstukken, verplichtingen en HRM processen waarmee ze te maken krijgen. Op internet is natuurlijk veel te vinden, maar heeft u ook de tijd om de juiste informatie te zoeken? En is die informatie wel actueel? En hoe moet u het precies toepassen in uw bedrijf? Uiteindelijk zien veel organisaties zich genoodzaakt de expertise extern in te huren.

Het kan eenvoudiger en voordeliger met de digitale procesbeschrijvingen en sjablonen van HRM-processen.com. Hier vindt u online processen waarmee u veel tijd en kosten voor externe adviseurs bespaart.

HRM-processen biedt u een volledig digitaal procesmodel van alle processen. Hiermee hebben wij voor u een compleet HR-managementsysteem ontwikkeld. Met het procesmodel brengt u de processen binnen uw organisatie snel en eenvoudig in kaart. Alle processen worden op eenduidige wijze vastgelegd, in een universele taal.

Als voorbeeld hebben wij een procesmodel beschikbaar gesteld die u kunt bekijken. 

In dit procesmodel vindt u de volgende processen:

  • Ziekteverzuim (ziek- en herstelmelden)
  • Wet Poortwachter week 1 t/m 8 Plan van Aanpak
  • Wet Poortwachter wk 8 t/m 52 1e ziektejaar
  • Wet Poortwachter na week 52 2e ziektejaar
AVG proces van Process Plaza
AVG datalek proces bekijken

Bekijk een voorbeeld van de HRM Processen

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct de HRM Processen in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

AVG datalek proces bewerken

Bewerk de HRM Processen

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met de HRM Processen. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

BIO plaatje

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?