In samenwerking met Sensus process management

Gemeente Evere

“We hebben er bewust voor gekozen de Vlaamse gemeenteprocessen tot op het niveau van de handelingen te beschrijven, met de werkinstructies in de toelichtingsvelden, om de nieuwe werkwijze goed te laten verlopen. Het opzetten van de processtructuur voor onze organisatie was de grootste klus, hier is veel discussie over geweest. Maar hierbij hebben de gepubliceerde processtructuren van andere gemeenten, zoals Stad Turnhout, ons wel geholpen ter inspiratie en als discussiestuk. Echter blijkt in de praktijk elke organisatie weer anders, dus de processen kun je niet één op één overnemen van een andere gemeente. Om andere gemeenten vooruit te helpen delen ook wij nu onze processen!”, spreken Yolande Kaulen en Michele Hoeck van de cel Kwaliteit van Gemeente Evere.

Gemeente Evere is een tweetalige gemeente en heeft ervoor gekozen de processen te beschrijven in het Frans. De toelichtingen zijn vastgelegd in het Nederlands, soms in het Frans. Download nu gratis de Vlaamse gemeenteprocessen!

Bekijk het Gemeente Evere proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Gemeente Evere proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Gemeente Evere proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Gemeente Evere proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?