In samenwerking met Sensus process management

Gemeente Bornem

Gemeente Bornem is sinds enkele jaren actief aan de slag met procesmanagement en de Sensus-methode. De gemeente zocht contact met Stad Turnhout, die graag hun ervaringen op het gebied van procesmanagement en het werken met de Sensus-methode wilden delen. Daarna werd de keuze voor Sensus-methode gemaakt, vooral omdat de eenvoud en het gebruiksgemak erg aansprak. “De combinatie van de Sensus-software met de methodiek is echt een meerwaarde!”, vertelt Liesje Raemdonck, diensthoofd organisatieontwikkeling van Gemeente Bornem.

Doel van procesmanagement in de gemeente Bornem is de dienstverlening te vernieuwen en te verbeteren en de kennis te borgen in de organisatie. Bovendien worden verantwoordelijkheden in kaart gebracht en kwaliteitsnormen gekoppeld aan de processen.

Bekijk het Gemeente Bornem proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Gemeente Bornem proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Gemeente Bornem proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Gemeente Bornem proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?