Gemaakt door Sensus process management

Financiële processen

Sensus BPM Online is uw professionele BPM applicatie als het gaat om het modelleren en verbeteren van financiële processen. Met jarenlange kennis en ervaring in meerdere vakgebieden ondersteunen wij meerdere organisaties met onder andere het op orde brengen van financiële processen.

Gebruik het voorbeeld proces om een goede start te maken in uw organisatie op het gebied van financiën. Deze processen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en best-practice bij onze klanten en geheel kosteloos downloaden om een gedegen start te maken met de inrichting van uw processen. Deze uitgewerkte financiële processen zijn gebaseerd op het kernmodel financiële informatievoorziening van de rijksoverheid. Hierin worden de financiële processen en informatiestromen beschreven volgens actuele regelgeving.

Verbeter de kwaliteit van de financiële informatievoorziening door gebruik te maken van dit uitgewerkte model van financiële processen. Het model draagt bij aan het vergroten van de effectiviteit en efficiëntie van de bedrijfsvoering met het oog op financiën. Dit geldt zowel voor de rijksoverheid als voor andere branches.

Dit hoofdproces bestaat uit de volgende deelprocessen:

  • Het opstellen en aanpassen van de begroting
  • Het opstellen en aanpassen van het budget
  • Het aangaan of bijstellen van de financiële verplichtingen en rechten.
  • Het financieel afwikkelen van verplichtingen
  • Het financieel afwikkelen van vorderingen

Bekijk Financiële processen

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct Financiële processen in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk Financiële processen

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met Financiële processen. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?