Financiële informatie voorziening

Aangeboden door Sensus process management

 

 

 

 

Financiële informatie voorziening

Aangeboden door Sensus process management

Sensus BPM Online is uw professionele BPM applicatie als het gaat om het modelleren en verbeteren van processen. Met jarenlange kennis en ervaring in vele vakgebieden ondersteunen wij organisaties met onder andere het op orde brengen van de financiële informatie processen. Gebruik de voorbeeldprocessen om een vliegende start te maken in uw organisatie. Deze processen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en best-practice bij onze vele klanten en geheel kosteloos downloaden om een gedegen start te maken met de inrichting van uw financiële afdeling!

Financiële processen

Deze uitgewerkte processen zijn gebaseerd op het Kernmodel Financiële Informatievoorziening van Rijksoverheid, waarin financiële processen en informatiestromen worden beschreven volgens actuele regelgeving.

Verbeter de kwaliteit van de financiële informatie(voorziening) door gebruik te maken van dit uitgewerkte model van financiële processen! Het model draagt bij aan het vergroten van de effectiviteit en efficiency van de financiële bedrijfsvoering, zowel binnen de Rijksoverheid als binnen andere branches.

Dit Financiële Procesmodel bestaat uit de volgende processen:

  • Opstellen en aanpassen begroting
  • Opstellen en aanpassen budget
  • Aangaan of bijstellen Verplichtingen en -Rechten
  • Financieel afwikkelen verplichtingen (betalen)
  • Financieel afwikkelen vorderingen (ontvangen)

Direct aan de slag met deze voorbeeldprocessen? Via onderstaande link kunt u ze direct bewerken in Sensus BPM Designer.