Gemaakt door Sensus process management

CORA proces model

Het CORA proces model binnen Sensus BPM Online zijn georganiseerd volgens de procesreferentiearchitectuur van CORA. Elf woningcorporaties hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een bedrijfs- en ICT-referentiearchitectuur te ontwikkelen voor de sector.

Dit gestandaardiseerde systeem vergemakkelijkt de uitwisseling van gegevens tussen corporaties. Bovendien leidt CORA tot standaardisatie en harmonisatie aan de kant van ICT-leveranciers in de sector. Dit maakt een betere onderlinge communicatie mogelijk tussen systemen van verschillende leveranciers. De samenwerking tussen Sensus Process Management en de woningcorporaties heeft geleid tot de ontwikkeling van een procesmodel gebaseerd op de CORA architectuur. Dit procesmodel is beschikbaar voor alle woningcorporaties. Dit stelt de corporaties in staat om efficiënter en effectiever te werken, met verbeterde gegevensuitwisseling en betere interoperabiliteit tussen verschillende systemen.

Het belang van gestandaardiseerde processen binnen de woningcorporatiesector kan niet worden overschat. Het CORA proces model biedt een gemeenschappelijke taal en structuur. Hierdoor wordt de samenwerking tussen verschillende corporaties gemakkelijker en efficiënter. Bovendien stelt CORA de sector in staat om beter te communiceren met ICT-leveranciers, wat leidt tot meer consistentie en compatibiliteit tussen systemen.

Kortom, de samenwerking tussen Sensus Process Management en de woningcorporatiesector heeft geleid tot de ontwikkeling van een uniform en gestandaardiseerd procesframework in de vorm van CORA. Door middel van Sensus BPM Online kunnen corporaties de CORA-processen aanpassen en optimaliseren. Hierdoor kunnen ze  efficiënter en beter samenwerken binnen de sector.

Bekijk het CORA proces model

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het CORA proces model in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het CORA proces model

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het CORA proces model. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?