Afstuderen HBO

Aangeboden door Sensus process management 

 

 

 

 

Afstuderen HBO

Aangeboden door Sensus process management

Iedere student krijgt er mee te maken, afstuderen! Het proces van afstuderen staat vaak wel beschreven in een cursuswijzer of handleiding van de onderwijsinstelling. Echter blijft het vaak een vage beschrijving van heel veel stappen en informatie. Zo kreeg ook de afstudeerstagiair van Sensus process management hier mee te maken! Speciaal voor andere studenten heeft zij een volledig uitgewerkt HBO afstudeerproces opgesteld. De verschillende stappen in het proces staan duidelijk en kort beschreven. De procesflow geeft een helder overzicht van de alle stappen die ondernomen moeten worden. Gebruik dit proces om jouw afstudeer traject optimaal in te richten.

Direct aan de slag met deze voorbeeldprocessen? Via onderstaande button kun je ze direct bewerken in In je studenten versie van Sensus BPM Designer.

Alle studenten gratis aan de slag via Surfspot.

Door de samenwerking tussen Sensus process management en SURFspot kunnen alle studenten die studeren bij hogescholen, universiteiten en andere bij SURFmarket aangesloten instellingen gratis een Sensus BPM Student licentie gebruiken voor hun studie of stage! .