Gemaakt door Sensus process management

Afstuderen HBO

Iedere student krijgt ermee te maken, afstuderen op de HBO of universiteit! Het proces van afstuderen staat vaak beschreven in een cursuswijzer of handleiding van de onderwijsinstelling. Echter blijft het vaak een onduidelijke beschrijving van heel veel stappen en informatie.

Tijdens de afstudeerstages bij Sensus process management kregen de stagiaires van Sensus process management hier ook mee te maken. Met behulp van de kennis over processen van Sensus zijn de verschillende stagiaires afgestudeerd. Met deze kennis hebben ze een downloadbaar proces opgesteld zodat ook jij extra hulp hebt tijdens dit traject.

Het doel van dit proces voor het afstuderen op het HBO of de Universiteit is om je extra te helpen bij het gehele afstudeerproces. Want voor de meeste studenten is het afstuderen een lastig proces. De verschillende stappen in het proces staan kort en bondig beschreven. De procesflow geeft een duidelijk overzicht van alle stappen die ondernomen moeten worden tijdens de afstudeercyclus. Gebruik dit proces van Sensus process management om jouw afstudeer traject optimaal in te richten.  En zorg ervoor dat het afstuderen gemakkelijk wordt.

Profiteer van de expertise van Sensus Process Management en maak gebruik van het afstudeerproces om jouw afstudeer ervaring op HBO of Universitair niveau te optimaliseren. Neem de regie over je eigen afstudeertraject en zet de eerste stap naar een succesvolle afronding van je HBO-studie.

Alle studenten gratis aan de slag via Surfspot

Door de samenwerking tussen Sensus process management en SURFspot kunnen alle studenten die studeren bij hogescholen, universiteiten en andere bij SURFmarket aangesloten instellingen gratis een Sensus BPM Student licentie gebruiken voor hun studie of stage!

Bekijk het Afstuderen HBO proces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Afstuderen HBO proces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

"*" geeft vereiste velden aan

Bewerk het Afstuderen HBO proces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Afstuderen HBO proces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren en verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunen wij u bij het inzichtelijk maken en doorlichten van uw organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Met onze Sensus BPM Online software kunt u de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen met de hele organisatie delen en koppelen met andere applicaties.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?