Aanbestedingsprocessen

In samenwerking met Tender Services Group. 

 

 

 

 

Aanbestedingsprocessen

In samenwerking met Tender Services Group

Tender Services Group is hét adviesbureau voor kennis en expertise bij (inschrijven op) aanbestedingen. Een van de initiatieven van Tender Services Group is dit inschrijfproces binnen de aanbestedingsprocessen. Het aanbestedingsproces is in samenwerking met Sensus process management tot stand gekomen.

In Sensus BPM Online hebben wij onze kennis en ervaring verwerkt tot een volledig inschrijfproces. Aan de hand van het signaleren en kwalificeren van een opportunity en het verloop van een aanbestedingsprocedure hebben wij verschillende deelprocessen gedefinieerd. Deze zij in samenwerking met een Sensus-consultant op logische wijze voor u vertaald.

Tevens treft u bij diverse deelprocessen theoretische uitleg en praktische tools aan die u kunnen helpen bij het inschrijven op aanbesteden. Met dit inschrijfproces kunt u stap voor stap inschrijven op een aanbesteding en uw continuïteit in omzet vergroten.

Aanbestedingsprocessen bekijken en bewerken

In dit  voorbeeldproces vindt u het hoofdproces “Monitoren van aanbestedingen” van de aanbestedingsprocessen met daar onder de volgende deelprocessen:

  • Aankondiging (tot omzet) signaleren
  • Bepalen haalbaarheid aanbesteding
  • Dossier opbouwen

Direct aan de slag met deze voorbeeldprocessen? Via onderstaande link kunt u ze direct bewerken in Sensus BPM Designer.

 

 

 

 

 

 

 

Over Tender Services Group

Uw partner bij succesvol aanbesteden

De experts in succesvol aanbesteden van Tender Services Group zijn uw ogen en oren in het veld van aanbestedingen. Wij overzien de totale scope, brengen complexe vraagstukken terug tot de kern en signaleren kansen waar niemand anders ze ziet. Tender Services Group maakt u wegwijs in het woud van haalbaarheid, regels, criteria en inschrijving, deelt kennis en zorgt voor focus.