In samenwerking met Tender Services Group

Aanbestedingsproces

Tender Services Group is hét adviesbureau voor kennis en expertise bij inschrijven op aanbestedingen. Eén van de initiatieven van Tender Services Group is het inschrijfproces binnen het aanbestedingsproces. Het aanbestedingsproces is in samenwerking tussen Sensus process management en Tender Services Group tot stand gekomen.

In Sensus BPM Online hebben wij onze kennis en ervaring verwerkt tot een volledig inschrijfproces. Bij het signaleren en kwalificeren van een mogelijkheid en het verloop van een aanbestedingsprocedure tijdens het aanbestedingsproces zijn er meerdere deelprocessen gedefinieerd. Deze samenwerking wordt samen met een Sensus-consultant op een logische wijze voor uw bedrijf vertaald.

Daarbij treft u bij diverse aanbestedingsprocessen theoretische uitleg en praktische tools aan die u kunnen helpen bij het inschrijven op aanbestedingen. Met dit inschrijfproces kunt u stap voor stap inschrijven op een aanbesteding en uw continuïteit in omzet te vergroten.

In dit voorbeeld proces vindt u het hoofdproces: “Monitoren van aanbestedingen” van het aanbestedingsproces met daaronder de volgende deelprocessen:

  • Aankondiging (tot omzet) signaleren
  • Bepalen haalbaarheid aanbesteding
  • Dossier opbouwen

Bekijk het Aanbestedingsproces

Bekijk na het invullen van uw emailadres direct het Aanbestedingsproces in een publicatie voorbeeld van Sensus BPM Online.

Bewerk het Aanbestedingsproces

Registreer uw gratis proefversie van Sensus BPM Online en ga direct aan de slag met het Aanbestedingsproces. Klik op de knop hieronder, vul uw gegevens in en vervolgens kunt u in onze software dit proces bekijken, bewerken en nog veel meer.

Klachtenproces-gemaakt-door-oostwestwonen

Over Tender Services Group

Tender Services Group is hét adviesbureau voor kennis en expertise bij (inschrijven op) aanbestedingen. Vanuit onze productlabels TenderService, TenderCoach, Trainingen in Tenders en TenderScope werken wij samen met ondernemers aan de beste kansen bij aanbestedingen en aan de professionalisering van opdrachtnemers en opdrachtgevers.

Tender Services Group biedt een 270 graden totaalaanpak voor aanbestedingen. Van het detacheren van bidmanagers, trainingen in tenders, begeleiding bij een concrete aanbesteding tot advies en marktanalyses op (inter)nationaal niveau. Hiermee is Tender Services Group in staat om 100% van het aanbestedingsproces te faciliteren en overzien wij samen met u de totale scope in het veld van aanbestedingen. Met maar een doel: jagen op aanbestedingen met de hoogste scoringskans, de (overheids)opdracht winnen en uw omzet te verhogen.

Opzoek naar een ander voorbeeldproces?