Naris en Sensus process management hebben de handen ineengeslagen en bieden woningcorporaties een totaaloplossing voor het inzichtelijk maken van risico’s en beheersmaatregelen binnen de processen. Naris is specialist in risicomanagement, Sensus process management in procesmanagement. Deze expertises komen samen door Naris GRC en Sensus BPM Software aan elkaar te koppelen. Daarmee wordt de kracht van de afzonderlijke software versterkt.

Met Naris en Sensus process management kunt u aan de slag met risicomanagement, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen in complexe applicaties. Met deze krachtige combinatie kunnen risico’s niet alleen worden vastgelegd bij de uitgewerkte processen, maar worden risico’s ook inzichtelijk. Risico’s met bijbehorende beheersmaatregelen worden gemakkelijk vertaald naar de operationele processen, zodat risicomanagement geborgd wordt in de organisatie en op de werkvloer.

Bezoek Naris en Sensus process management op stand 9 tijdens Corporatieplein 2017 in Houten en ontdek de voordelen!

Ontdek zelf de voordelen!

Meld u aan voor de proefversie van onze BPM oplossing. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, kunt u direct gratis 30 dagen lang processen ontwerpen met de Sensus BPM Designer.